Атлетико Мадрид
-
- Вдига купата
- Регистриран: пон фев 27, 2017 5:06 pm
Re: Атлетико Мадрид
Много насрани днес, нетипично за тях...
- CSKASofia1948
- Гледа мача
- Регистриран: пет фев 24, 2017 3:53 pm
Атлетико дори и не се опитаха да направят нещо. Все едно излязоха за да отметнат поредния мач.

Като излизаш без душа е така. Направо се биеш сам, забрави се, че Роналдо е великан. Да им е честито на Юве. За пръв път виждам такова бездушие от Атлети, напълно заслужено отпадане.
- Edmond Dantes
- Официално предупреждение
- Регистриран: пет фев 24, 2017 2:47 pm
Роналдо има повече голове в ШЛ от Атлетико. Точка по темата.
Патетико М, тия направиха белите балерини да се мислят за велики,
сега Педалдо отиде в Ювентус и пак им го сложи по навик.
сега Педалдо отиде в Ювентус и пак им го сложи по навик.
Те, тия са абонирани за мерника на Роналдо!!!
"Обичан беше от милиони,
но от малцина бе разбран-
един играч невероятен,
с безкраен футболен талант."
ВЪН ГАНЧЕВ ОТ ЦСКА
но от малцина бе разбран-
един играч невероятен,
с безкраен футболен талант."
ВЪН ГАНЧЕВ ОТ ЦСКА
Съдията на мача с Хетафа никой не може да ме убеди, че не го е играл на картони.
Аз по-абсурдни 2 червени картона в рамките на 5 минути не бях виждал.
Аз по-абсурдни 2 червени картона в рамките на 5 минути не бях виждал.
Много мъжки мач. Радващо, е че Атлети изравни, но без Годин е малко по-тегаво отзад.
Тази вечер какво очаквате от мача ? Атлетико би трябвало да спечели без затруднения.
ПОД I am like corona - I take your breath away...
Добре, че в ШЛ не мерят с линийки като малоумните англичани, че иначе лиВАРпуул сигурно пак щеше да изкяри. 
Обаче Атлетико, така както се прибраха веднага в защита, накрая ще гризат дървото.

Обаче Атлетико, така както се прибраха веднага в защита, накрая ще гризат дървото.
Нямаше смисъл да ги мерят, топката се удари във Фабиньо.
Чудесна победа за любимия Атлети. Реално няма капацитета да се надиграват с Пуул. За възможностите на Атлети съм доволен.
На Анфийлд ще паля нещо свещи, много ще е трудно.
Чудесна победа за любимия Атлети. Реално няма капацитета да се надиграват с Пуул. За възможностите на Атлети съм доволен.
На Анфийлд ще паля нещо свещи, много ще е трудно.
- Yordan1948
- Винаги Верен
- Регистриран: пет фев 24, 2017 3:49 pm
Чудесен Атлетико! Пула просто в Англия в момента нямат конкруренция и затова газят - Арсенал са с нов треньор , Челси с Лампарт , в Сити има сътресения , Юнайтед от години не са фактор и така. Кой да им се опълчи на пула там? Играха срещу един доста добър отбор и се насраха.
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА
А аз си мислех, че тия посерковци имат шанс евентуално да отстранят Реал, ако се срещнат двата отбора..
Изпратено от моят ANE-LX1 с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят ANE-LX1 с помощта на Tapatalk
КУР ЗА ЛЕФСКИ.
-
- Вдига купата
- Регистриран: пон фев 27, 2017 5:06 pm
За кои посерковци говориш?
Vamos dale Atleti!
Евала, отборът игра добре. Победи на Анфийлд. Чоло да идва в ЦСКА ,да не се ослушва.
,,Oще като дете в съзнанието ми това бяха ценностите на ЦСКА - силни, уверени и дисциплинирани мъжкари, които не се страхуват и които не са злобни и неспортсмени. "
~Micho
~Micho

ЦСКА ПОВЕЧЕ ОТ СТРАСТ
Със самолета на Гришата.
,,Oще като дете в съзнанието ми това бяха ценностите на ЦСКА - силни, уверени и дисциплинирани мъжкари, които не се страхуват и които не са злобни и неспортсмени. "
~Micho
~Micho
Реално сме обиколки зад Ливърпуул. Но.. Ян Облак е тотален великан, от 4-5 години твърдя, че е най-добрия вратар в света..
Йорента е супер играч също, може и да е резерва в повечето мачове, но е златна такава на Симеоне. Супер скорост.
Йорента е супер играч също, може и да е резерва в повечето мачове, но е златна такава на Симеоне. Супер скорост.
Важна, макар и леко измъчена победа днес, предвид издънката на Реал, се надявам прогнозите ми за титла този сезон да се окажат верно. Просто и съдбата си знае работата, когато Барселона изгониха Вия и Атлети го прибра, се взе шампионското злато. Сега със Суарез дано се повтарят нещата, реално такъв world-class player трябваше на този състав.
На Суарез трябва да му цункате пишката и то много.
Първенството вече е ясно на 99%.

"По-скоро купона, поркането, курвите и пурите.
Но пък акъл да ръсиш си на първа линия.
МозАк."
Но пък акъл да ръсиш си на първа линия.
МозАк."
Никой не ви е виновен, че сте глупаци. 

Според гениите в Барселона е по-добре с Брайтуайт отколкото със Суарез. Та в Атлети му е екстра
. Караско и Йоренте са сериозни двигатели на този отбор. За ОБлак и Хименез е ясно. Коке е необходимото сърцето ренде за състава. Феликс още да вдига нивото. Мусато по принцип е добър футболист, дано се впише. Има бъдеще в този отбор. А и новото 3-5-2 за отбора добре се вписва този сезон.

Кво да му цункат нашите го изгониха Атлетико го взеха и си жънат успехи така трябва кой както си подреди.
ЦСКА ПОВЕЧЕ ОТ СТРАСТ
Голям дух днес, евала!
Шампиони !

-
- Винаги Верен
- Регистриран: пет фев 24, 2017 8:04 pm
Честита титла на Атлетико и феновете им. Щеше да ми дойде фъфповече днес хем да паднем от помиите, хем и Атлетико да загуби тайтъла.