Изпратено от моят ANE-LX1 с помощта на Tapatalk
Направи отделна тема, ако ще се спират коментарите тук..Гонзоу8 написа: ↑вт авг 11, 2020 7:07 pm ..Целта ще бъде единствената модераторска намеса да бъде публикуването на 5те мача, всичко друго да се прави от самите вас. Темата да няма коментари, а само и единствено по един пост на седмица от участник. Сами се сещате, че ако някой реши да мами, много бързо ще се разбере..
Звучи добре, но нека да го прецизираме. Нека не са просто произволни залози, а да се играят хендикапите (независимо дали за резултат или голове). Ще ти обясня какво имам предвид. За ЦСКА-Ботев коеф за нас е 1.25 и така всеки тук ще го играе за "ЦСКА', защото просто като вероятности това е най-добрата стратегия. Обаче ако имаме задължение да играем само хендикапа (Хендикапът тук е ЦСКА-1.5 @ 1.800), тогава става различно и има баланс.Гонзоу8 написа: ↑вт авг 11, 2020 7:07 pm Момчета, какво ще кажете да направим една тема - игра със залози.
С две думи: всеки петък примерно да се пускат 5 мача и участниците да пишат точно 1 пост с 5те мача (по един залог за всеки мач) - залог, коеф, букита и да си смятат сами статистиката, в следващия кръг правят отново същото като най-отгоре си пишат и общия баланс.
Целта ще бъде единствената модераторска намеса да бъде публикуването на 5те мача, всичко друго да се прави от самите вас. Темата да няма коментари, а само и единствено по един пост на седмица от участник. Сами се сещате, че ако някой реши да мами, много бързо ще се разбере.
Кажете си мнението, ще има ли желаещи и живот и здраве началото на септември примерно да стартираме. А към края на май да се приключи..падат се близо 40 седмици като всеки ще има право да не участва в 4 седмици общо през сезона и да си запази баланса от предишния кръг. Пропусне ли повече от 4 седмици, ще бъде дисквалифициран.
Алекс да ми ги прати по Револют или банков път.
Според мен ще е по-добре да може да се играе абсолютно всичко.Micho написа: ↑вт авг 11, 2020 11:05 pmЗвучи добре, но нека да го прецизираме. Нека не са просто произволни залози, а да се играят хендикапите (независимо дали за резултат или голове). Ще ти обясня какво имам предвид. За ЦСКА-Ботев коеф за нас е 1.25 и така всеки тук ще го играе за "ЦСКА', защото просто като вероятности това е най-добрата стратегия. Обаче ако имаме задължение да играем само хендикапа (Хендикапът тук е ЦСКА-1.5 @ 1.800), тогава става различно и има баланс.Гонзоу8 написа: ↑вт авг 11, 2020 7:07 pm Момчета, какво ще кажете да направим една тема - игра със залози.
С две думи: всеки петък примерно да се пускат 5 мача и участниците да пишат точно 1 пост с 5те мача (по един залог за всеки мач) - залог, коеф, букита и да си смятат сами статистиката, в следващия кръг правят отново същото като най-отгоре си пишат и общия баланс.
Целта ще бъде единствената модераторска намеса да бъде публикуването на 5те мача, всичко друго да се прави от самите вас. Темата да няма коментари, а само и единствено по един пост на седмица от участник. Сами се сещате, че ако някой реши да мами, много бързо ще се разбере.
Кажете си мнението, ще има ли желаещи и живот и здраве началото на септември примерно да стартираме. А към края на май да се приключи..падат се близо 40 седмици като всеки ще има право да не участва в 4 седмици общо през сезона и да си запази баланса от предишния кръг. Пропусне ли повече от 4 седмици, ще бъде дисквалифициран.
Няма да се спират коментарите тук, не си ме разбрал.innergy написа: ↑вт авг 11, 2020 9:51 pmНаправи отделна тема, ако ще се спират коментарите тук..Гонзоу8 написа: ↑вт авг 11, 2020 7:07 pm ..Целта ще бъде единствената модераторска намеса да бъде публикуването на 5те мача, всичко друго да се прави от самите вас. Темата да няма коментари, а само и единствено по един пост на седмица от участник. Сами се сещате, че ако някой реши да мами, много бързо ще се разбере..
Гонзич, така става. За всеки мач си избираш произволен залог, после ако спечелиш, ти се умножава по коефициентът, ако загубиш, ти се пише -1 за мача.Гонзоу8 написа: ↑ср авг 12, 2020 10:12 am Няма да играем на успеваемост, а на сбор от коефициентите.
Затова казах, че всеки си избира.
Аз съм познал 5 мача с 1.1 и завършвам кръга с 5.5 баланс, ти си познал 3 мача с коеф 1.8 и два не се познал, завършваш с коефициент 5.4. В крайна сметка стига да си над 5...значи си на "печалба". Пък какви коефициенти ще играеш, сам си избираш. То в живота е абсолютно същото. Целта ти е да си на плюс от хазарта, чисто математически най-печелившо е да се играят единични мачове, а вече кой каква стратегия ще избере, си е негпва работа.
Леко се усложняват нещата, но на мен ми харесва идеята и съм съгласен да играем със залог от 1 до 10.
Честно казано, абсолютно нищо не разбрах от обясненията ти. "Аз да хвана", "ти да хванеш" - не се обяснява така, а се дава пример с колко успешни и на какъв коеф, колко загубени и т.н.Гонзоу8 написа: ↑ср авг 12, 2020 7:59 pm Няма логика това.
По принцип без значение дали залогът ти е печеливш или губещ, една единица би трябвало да се извади. При губещ, защото губиш тази единица, при печеливш, защото това не ти е печалба.
Но пак е излишно усложняване на всеки залог да се маха тази единица. Просто ще се натрупат по-малки баланси, но ще е излишна математика.
Това, което ти предлагаш е аз да хвана 4 мача на коеф.2 и да имам: 8-1=7 точки
Ти примерно ще хванеш 5 мача на коеф. 1.5 и ще имаш: 7.5 точки
В този пример ти имаш повече от мен.
Сега същият пример си го представи в истинско буки - аз залагам по 1лв на всеки от тези 5 мача, хващам 4 от 5 и банката ми от 5 лева става 8 лева, а пък твоята пак си е 7,50.
Това, което ти предлагаш е нещо, което не съществува и видоизменя хазарта и математиката.
П.П Губиш възможността да си вземеш тази единица, която е залога, когато търсиш високите коеф. Защото аз ще съм го ихграл на 1.01 и ще си ги взема, примерно. В твоето предложение се получава двойно накзание, което не е справедливо.
То е едно и също дали ще е така, както ти предложи или просто ще събираш познатите коефициенти.Micho написа: ↑ср авг 12, 2020 8:46 pm Ако искате да е най-просто, тогава всеки залог ще е единичка, ако познаеш - взимаш само profit-a, а не и основния залог, ако загубиш, си губиш единичката. Нали така е в реалния живот: когато печелиш, профитът ти е само коефициентът, умножен по основния залог, когато загубиш, губиш основния залог.
Точно така.CSKA_SHUMEN написа: ↑ср авг 12, 2020 9:09 pm Бе мисля, че идеята е много проста стига да се спазва правилото за 5 прогнози на седмица.. Нямаш банка, нямаш точки. Т.е. при загуба не губиш нищо. Ти си реално с 0 точки старт. За период от 6 месеца правиш общо 40 познати мача х 2 коефициент и накрая на периода имаш 80 точки сбор. някой поже да е познал само 20 мача за същия период, но на 5 коефициент и ще има 100 точки.
Кой ще ги следи само тези неща?![]()