Общ(ински) свят
Re: Общ(ински) свят
Рейнджърс имат и червено по екипите.
Цветовете им са синьо, бяло и червено, като британския флаг.
А на Наполи резервния екип е изцяло червен.
Цветовете им са синьо, бяло и червено, като британския флаг.
А на Наполи резервния екип е изцяло червен.
Само го чакаме да дойде

,,Oще като дете в съзнанието ми това бяха ценностите на ЦСКА - силни, уверени и дисциплинирани мъжкари, които не се страхуват и които не са злобни и неспортсмени. "
~Micho
~Micho
Като цяло и аз съм фен на червеното, но не мисля, че това трябва да е основният критерий да си избереш любим отбор 

-
- Винаги Верен
- Регистриран: пет фев 24, 2017 8:04 pm
Само мигача ли не разбира, че египетският вратар си гледа на бутилката залепените бележки кой сенегалец къде бие? Честито на сенегалците, искаше ми се и те да станат един път шампиони на Африка. Пък и ми се струваха по–настоятелни днес.
Честито на Мане и на другите печки от Сенегал ...
Обективно са си 2 класи над Египет ...

Обективно са си 2 класи над Египет ...

папагала-простак: "фиу-фИу /подсвирква демек/ - ТИ СИ ЗНАЕШ... zа България
Заслужена титла на Сенегал.
Вратарят по-известен като Габаски държа цял мач до дузпите, в които се представи пак добре, но не можа да износи Египет. Сенегал имат много по-добрите футболисти и играха доста по-добре. Сенегал имат страшно поколение, играчи на Пуул, Байерн, ПСЖ, Челси, Наполи, Лестър талантливи като Исмаила Сар, който е във ВЛ, опитни като Койате ( от много години във ВЛ ). Чисто индивидуалната класа на този турнир е с обиколка пред другите.
Египет бяха малко като Гърция през 2004-та. Сенегал си бяха по-добрият отбор и в мача, и в целия турнир.
Селтик - Бодьо 1:3
Бодьо са класа. 9.5 коефициент беше подарък за тези, които залагат. Жалко , че не съм от тях и че никой не ме послуша от хората с мен, бяха си фрий мъни.
Бодьо се оказа твърде висока топка за Селтик.
На Зенит каква секира им забиват в Испания 

"По-скоро купона, поркането, курвите и пурите.
Но пък акъл да ръсиш си на първа линия.
МозАк."
МозАк."
Динамо З отстранили Севиля.
Ако братчедите от Подуене си бяха запазили името можеше да имат по-добра съдба.
Ако братчедите от Подуене си бяха запазили името можеше да имат по-добра съдба.
И ние не можахме да ги бием!
Какви сме некадърници!ЦСКА с ново тягостно представяне в Европа, пак загуби
Този текст не е подходящ за идиотите, които във всяко различно мнение откриват някакво „русофилство“.
Ние не ги бихме, но им взехме точка в София.
А зимата са продали 4 човека от титулярите си.
А зимата са продали 4 човека от титулярите си.
Много грозна аванта за Сити 

МозАк."
МозАк."
Няма такива съдии като тези в Англия,а тоя глупак по Диема ББ обясняваше за някакви ръкави... 

ПСЖ-то са почти като говедата.
Велики евроидиоти.
Велики евроидиоти.
ПСЖ-то са такива тролове. 

Малко са пара наляли, на лято повече.
Санкциите, които Великобритания наложи на собственика на Челси Роман Абрамович, ще окажат своя негативен ефект и върху футболния клуб. Тъй като активите на руснака бяха замразени, продажбата на Челси за момента на практика е блокирана.
Все пак, със специално разрешение Челси ще има право да извършва футболна дейност, като клубът ще има право да изплаща заплати на футболистите, но няма да може да прави трансфери, нито да поднови договорите на настоящите си футболисти.
Сред целите в селекцията бяха Жул Кунде, Ерлинг Холанд и Деклан Райс. Защитниците Антонио Рюдигер, Андреас Кристенсен и Сесар Аспиликуета пък вероятно ще напуснат като свободни агенти, тъй като контрактите им са до края на кампанията.
Челси няма да има право и да извършва продажби на билети и артикули от фен магазина. Това означава, че на домакинските двубои ще присъстват единствено привърженици със сезонни карти.
На Челси може да бъде забранено да лети с частен самолет за мачовете от Шампионската лига заради строгите ограничения на правителството. Заради санкциите са разрешени разходи, които не надвишават 20 000 паунда. За "сините" предстои реванш с Лил следващата седмица.
"Сините" за застрашени и от това да им бъдат извадени 9 точки от актива. Според информация на Daily Mail тези решения ще бъдат преразгледани през май месец.
Атлетико мачкат уродите от Манчестър 

МозАк."
МозАк."
Вярно, че манчестърци играха слабо, ама тоя съдия трябва да го разследват - скандално съдийство.
Заслужено Атлетико продължават.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Не съм съвсем съгласен. Никой не заслужаваше победата в този мач, двата отбора играха много отегчителен футбол. Атлетико изиграха тактически добър мач, но ако съдията не беше наклонил везните в тяхна полза, не се знае точно кой от двата бездарни отбора щеше да продължи. Жалко, че в началото на мача Еланга нацели тиквата на Облак, иначе можеше да гледаме поне малко по-интересен мач.
- northstand1948
- Разпява агитката
- Регистриран: пет фев 24, 2017 12:36 pm
Бодьо ми е скрития фаворит за лк
На 1/4 финал са.