Общ(ински) свят
Re: Общ(ински) свят
Аз си мисля, че Атлетико ще ги изклати.
От на печката пръстите, в Божиите уши!
Жалката трупа от симуланти на Гуардиола отново в действие.
Оскар давам на Фоудън.
Оскар давам на Фоудън.

От 40 години - от времето на Пламен Николов не съм виждал толкова протИвен изрод ...
като тоя Фоудън ...

Майка им да еба инцЕстка ...
папагала-простак: "фиу-фИу /подсвирква демек/ - ТИ СИ ЗНАЕШ... zа България
- all-star11
- Винаги Верен
- Регистриран: пет фев 24, 2017 2:27 pm
Абе тоя същия Фелипе дето направи фаула, в началото спука главата на Фодън с брутален лакът.
След това за втори фаул в 24 минута трябваше да го изгонят.
Иначе го изгониха заради глупостите на Савич.
Това им беше шанса да изнервят Сити и за малко да успеят и да има продължения.
Накрая всичко бе на кантар.
Но първия мач беше срамен за Атлетико.
След това за втори фаул в 24 минута трябваше да го изгонят.
Иначе го изгониха заради глупостите на Савич.
Това им беше шанса да изнервят Сити и за малко да успеят и да има продължения.
Накрая всичко бе на кантар.
Но първия мач беше срамен за Атлетико.
Савич да го взимаме в ЦСКА.
Огромен е.
Дано е наебал тая жена Грилиш в тунела.
Огромен е.
Дано е наебал тая жена Грилиш в тунела.
Заради тази страст съм фен на тоя отбор, жалко, че не се намери кой да я вкара.
Полицията се е намесила да спира Савич в тунела..
Полицията се е намесила да спира Савич в тунела..
Изключително много не харесвам футбола на Чоло, но днес бях за тях. А тоя Савич ме изкефи максимално, това кръвосмешение фоудън беше за ебане. Жалко, че не вкараха в края и да се стигне до продължения.
Атлетико са ми Миньор Перник
Сериозен ли си? Оня му разби главата... Някое говедо ако така влезе на Кери, примерно, ще ревем да го изгонят на минутата. Не подкрепям нито един от двата отбора, но на Фоудън му наложиха егати терора цял мач.
Говоря за кълбетата, когато се премести с тях 10 метра, за да лежи на терена.
You'll never Walk Alone!
"Нека запомним и се съобразяваме и за в бъдеще с факта, че загубата в 1913 и в 1918 година за българщината е по-малка от тая в 1944 година."
Иван Михайлов
"Нека запомним и се съобразяваме и за в бъдеще с факта, че загубата в 1913 и в 1918 година за българщината е по-малка от тая в 1944 година."
Иван Михайлов
На Роналдо едно от близначетата, което са чакали, е починало. Огромна трагедия... Мир на душата му и дано другото близначе е живо и здраво!
ABSOLUTUM DOMINUM 1948

В тандем с този и ставаме на непобедими

Хич не е за тук, но пък си няма тема, а и не си заслужава.
Тази нощ се случи най-нормалното нещо на света - в НБА Бостън претрепаха Нетс с 4:0 и по този начин затвориха единия от двата "супер отбора" в нищото.
Съответно за втора поредна година може би най-добрите баскетболисти в НБА за последната декада - Дюрант и Ле Брон ще гледат по ТВто всички решаващи мачове. Защо?
Защото колкото и да си добър, не си всезнаещ и всевиждащ, съответно да се правиш на мениджър (както в определени моменти се опитваха и Неймар, Роналдо и Меси) никога не води до нищо хубаво.
Лейкърс миналата година тръгнаха да строят отбор, имаха 5-6 много добри играчи на възраст 27-8 които плюс ЛеБрон, Дейвис и няколко ветерана имаха шанс да качат нивото и тази година да са действително в борбата. Вместо това недооценявайки липсата на сработеност и слабата форма поради контузиите на двете им звезди на бърза ръка освободиха хора, които имаха какво да дадат на отбора - Кузма, Карузо, Дръмонд, Херъл. Хайде КСП за мен си е надценен, а Шрьодер си беше провал. Вместо да с опитат с бюджет, освободен от последните двама да привлекат още малко класа (за комбиниранта им заплата можеха да вземат ДеМар ДеРоузън, който обаче не бил харесан от ЛеБрон) те се скъсаха да взимат ветерани с обещания за титла за да освободя бюджет са супермега звезда. И след като не сполучиха Деймиън Лилард взеха Ръсел Уестбруук, за който беше ясно че няма какво да даде. Бруталния провал беше нарисуван. Сега отбора няма основа, няма таланти, има все на все Малик Монк и Хортон Тъкър, а натам шанс да се изгради нещо смислено лятото почти няма. Просто си изгърмяха всичките разменни монети за нищо/
На изток пък бяха на Дюрант творението - освен Ървинг и Хардън там за смехотворни пари бяха и Блейк Грифин и Олбридж. Резултат? Нула. Сега се скараха с Хардън, в отбора вече са и Дръмънд и Драгич. Резултат - пак нула.
Ако мога да резюмирам тоя пост с две приказки - тъпия негър си е тъп негър.
Тази нощ се случи най-нормалното нещо на света - в НБА Бостън претрепаха Нетс с 4:0 и по този начин затвориха единия от двата "супер отбора" в нищото.
Съответно за втора поредна година може би най-добрите баскетболисти в НБА за последната декада - Дюрант и Ле Брон ще гледат по ТВто всички решаващи мачове. Защо?
Защото колкото и да си добър, не си всезнаещ и всевиждащ, съответно да се правиш на мениджър (както в определени моменти се опитваха и Неймар, Роналдо и Меси) никога не води до нищо хубаво.
Лейкърс миналата година тръгнаха да строят отбор, имаха 5-6 много добри играчи на възраст 27-8 които плюс ЛеБрон, Дейвис и няколко ветерана имаха шанс да качат нивото и тази година да са действително в борбата. Вместо това недооценявайки липсата на сработеност и слабата форма поради контузиите на двете им звезди на бърза ръка освободиха хора, които имаха какво да дадат на отбора - Кузма, Карузо, Дръмонд, Херъл. Хайде КСП за мен си е надценен, а Шрьодер си беше провал. Вместо да с опитат с бюджет, освободен от последните двама да привлекат още малко класа (за комбиниранта им заплата можеха да вземат ДеМар ДеРоузън, който обаче не бил харесан от ЛеБрон) те се скъсаха да взимат ветерани с обещания за титла за да освободя бюджет са супермега звезда. И след като не сполучиха Деймиън Лилард взеха Ръсел Уестбруук, за който беше ясно че няма какво да даде. Бруталния провал беше нарисуван. Сега отбора няма основа, няма таланти, има все на все Малик Монк и Хортон Тъкър, а натам шанс да се изгради нещо смислено лятото почти няма. Просто си изгърмяха всичките разменни монети за нищо/
На изток пък бяха на Дюрант творението - освен Ървинг и Хардън там за смехотворни пари бяха и Блейк Грифин и Олбридж. Резултат? Нула. Сега се скараха с Хардън, в отбора вече са и Дръмънд и Драгич. Резултат - пак нула.
Ако мога да резюмирам тоя пост с две приказки - тъпия негър си е тъп негър.
Мино Райола е починал.
Още не е.
UPDATE: Според Фабрицио Романо Мино Райола е в тежко състояние и се бори за живота си, но все още е жив
Ебаси, тия медиите какви утайки са.
Което си е така, така си е. Все още има някаква романтика във футбола.Не е тайна, че има малко треньори като Юрген Клоп. Не само заради начина, по който успява да накара отборите си да играят и да се състезават.
Германецът поднови този четвъртък договора си с Ливърпул до 2026-а година, след като през сезон 2019/2020 сложи край на дългата суша без шампионски трофей в Англия, а преди това завоюва и трофея от Шампионска лига.
Сред различните новости в контракта му има една, която силно привлича вниманието спрямо останалите. А то е, че Клоп не е вдигнал и стотинка от заплатата си (12 милиона евро на сезон) спрямо предишното споразумение. Увеличение има само за щаба му, който ще получава два милиона повече на сезон.
Държа да поясня - преди да се почне с ироничните подмятания - това бих го написал за треньор на който и да е отбор.
ABSOLUTUM DOMINUM 1948
Клоп си е уникален и си заслужава всяка стотинка.Иначе за неговата заплата и аз бих бил романтичен
ЦСКА ПОВЕЧЕ ОТ СТРАСТ
Сити са ебахти некадърниците, особено Зинченко и Фернандиньо.
-
- Винаги Верен
- Регистриран: пон фев 27, 2017 5:06 pm
Не знам Сити какви са, ама тия Реал не знам от къде го вадят този късмет вече с трети пореден съперник . То не са пропуски, греди, чистене от гол линията и накрая с 2 удара 2 гола хахахах
Вярно е, че и дузпички дал господ.
Най-фрапантно беше срещу ПСЖ (несвирения фаул срещу Донарума).
Както е тръгнало обаче ще идат на финал.
Там всичко нормално ще е за Ливърпул.
Най-фрапантно беше срещу ПСЖ (несвирения фаул срещу Донарума).
Както е тръгнало обаче ще идат на финал.
Там всичко нормално ще е за Ливърпул.
Луд мач
С тоя нечовешки късмет балетистите ще вземат накрая и купата...
-
- Винаги Верен
Хахахахах този, ако не свири такъв фаул за ЦСКА в 118 минута, лично ще слезна и ще му сера в устата.
Шити както винаги - тръгват като аслани и се връщат като насрани (по подобие на едни подуенски гювендии). 

-
- Винаги Верен
3 минути продължение хахахах тоя съвсем се усра в продължението
Даже и свири в 2.50секунда
Даже и свири в 2.50секунда
Последна промяна от CSKA_ZavInagI на чет май 05, 2022 12:36 am, променено общо 1 път.