Някои се включват десетина минути след гола.

Да, съгласен съм за спонсора на 100%.Mephistofel написа: ↑пон сеп 25, 2017 12:40 pm Като цяло съм съгласен с мнението ти. Но напоследък не просто са редуцирани, а липсват на 100%. Можеше поне за спонсора да излезе новината. Иначе няма спорт, че страницата трябва да се развива, стискаме палци.![]()
Абсолютно съм съгласен. Аз също го ползвам от скоро и верно започнах да го предпочитам пред фейсбук.MaRTo1233 написа: ↑пон сеп 25, 2017 4:58 pm Ако можете поддържайте и Инстаграм профила на клуба. И тая социална медия не е по-малко следена от Фейсбук последните години, а нашия профил там никакъв го няма. Примерно Тиаго след всеки мач тагва на снимките си официалният ни профил там, а като влезеш вътре има 6к последователя и последната снимка е от преди 2 месеца. То стига само по снимка на ден примерно и да се върже с профилите на играчите, сектора и подобни за да направи поне толкова последователя, колкото има и във ФБ. Доста хора предпочитат Инстаграма, защото е доста по-лесен и неангажиращ като ФБ и няма да е лошо и там да се пробва някаква дейност.