CSKA.BG - мнения, критики и препоръки
Re: CSKA.BG - мнения, критики и препоръки
Крадеш от топспорта, а?
- Yordan1948
- Винаги Верен
- Регистриран: пет фев 24, 2017 3:49 pm
Ще е хубаво, когато разглеждаме "отбора" и цъкнем върху снимката на даден играч да има нещо като биография. Примерно години , къде е играл преди и така нататък.
Доста мързеливо е направено - цъкнеш върху снимката на играча и те праща в main page-a.
Доста мързеливо е направено - цъкнеш върху снимката на играча и те праща в main page-a.
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА
Прав си. Отдавна съм го забелязал, но не зависи от нас.
Само ЦСКА!®
- Yordan1948
- Винаги Верен
Да , знам. Затова го писах тук , защото нали има хора от администрацията,които четат. Гришата да ме наеме ще го оправя. Няма дерт. Ще се договорим за цена.
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА
Ще има клубна поръчка, с таен търг. Ще предложа 32 стотинки по-малко. 

Само ЦСКА!®
- Yordan1948
- Винаги Верен
Имам едни идеи как да изглеждат снимката и инфото , като цяло ще стане много гот. Ако някой от ръководството има интересен да ми пишат.
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА
Форумът не се отваря през Tapatalk при мен от няколко часа.
И при мен не се отваряше сутринта. Изчистих кеша на приложението, логнах се наново и се оправи. Последно време доста често ми се случва.
Изпратено от моят SM-A920F с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SM-A920F с помощта на Tapatalk
Само ЦСКА!®
-
- Гледа мача
- Регистриран: ср май 16, 2018 11:42 am
В последните няколко дни забелязах, че Санкаре, Белтраме и Антов бързо са махнати от списъка с футболистите. Обаче, в секцията с треньорите, три месеца откакто Акрапович е старши-треньор, още не е качен. Нито помощникък му. Да не говорим, че Велизар още стои като главен скаут, а СС дори и не е обявен като някакъв в нашия отбор. Малко не ми се вижда сериозно и професионално. Ако някой от тука може да предаде на хората, които се занимават с това, да отделят повече време на детайлите.
Аз си мисля, че човекът, който се занимава с детайлите, си върши добре работата.
Може би тези, които нареждат, нехаят и затова много инфо не е актуално.
Може би тези, които нареждат, нехаят и затова много инфо не е актуално.
Само ЦСКА!®
-
- Гледа мача
Възможно е, не съм запознат, но от известно време ми прави впечатление, как има неактуална информация в определени секции, а в друга се актуализира на момента.
-
- Гледа мача
Извинявам се предварително за второто поредно мнение. Но на нашия сайт отново информацията не е актуална в секцията за отбора. От няколко месеца вече се знае за няколко напускащи, но още са там. За мен не е сериозно, това е работа буквално за час-два.
Да! Така е. Многократно сме го обсъждали и дразни. Време е най-после да се актуализира състава и треньорския екип.
Само ЦСКА!®
Ъпдейтнаха отбора в сайта, който му е любопитно.
Още в понеделник оправиха отбора. Очакваме треньорското ръководство, както и на хора от администрацията.
Само ЦСКА!®
-
- Гледа мача
Да, добре изглежда, харесват ми снимките.
И дано да продължат така с навременна актуализация. Дори бих добавил да се напишат по няколко реда за всеки футболист и от там да можем да се информираме.
И дано да продължат така с навременна актуализация. Дори бих добавил да се напишат по няколко реда за всеки футболист и от там да можем да се информираме.
Радвам се, че форумът е на линия отново. Поздрави за модовете. Обаче проблемите с остарялата информация на сайта са все още налични. Секциите програма и класиране са от миналия сезон. Отборът не е пипан от Август месец, оказа се, че и треньорските секции са с остаряла информация. Апелирам да се вземат необходимите мерки.
draki написа:
Време е за жертвоприношения, да изтръгнем сърцето на СС, пред олтара на божествения СМ!
Изперкахте тотално!
Време е за жертвоприношения, да изтръгнем сърцето на СС, пред олтара на божествения СМ!
Изперкахте тотално!
Два пъти писах и аз. Явно няма кой да пипне сайта. Дори съставът не е актуализиран.
От нас нищо не зависи.
От нас нищо не зависи.
Само ЦСКА!®
-
- Гледа мача
Пак по една и съща тема, която за мен е много дразнеща. Преди всеки мач се опитвам да поглеждам състава ни, за да видя кой къде може да влезне или да е на скамейката, предвид контузии и наказания. И за пореден път като влезна в сайта, информацията е неактуална, липсват нови играчи, липсват юношите, които тренират с първия отбор, обаче си стоят играчи, които не са вече в отбора. Да не говорим, че може една статистика да се сложи зад всяка снимка - мачове, минути, голове, картони. Вече писах на страницата в секцията за Контакти, разбира се, нито отговор, нито реакция, нито промяна. Тъжно...
Е той този сайт е за честитки само. Честит рожден ден по 100 пъти и чат-пат стартови състави и нащо ако ГГ иска да каже.
За съжаление е така. И аз съм писал, но ни вопъл, ни стон. Сайтът не е актуализиран отдавна.
Преди време във форума влизаше човек от администрацията, но не е отворил ЛС.
Преди време във форума влизаше човек от администрацията, но не е отворил ЛС.
Само ЦСКА!®
- ThomasShelby
- Официално предупреждение
- Регистриран: вт яну 04, 2022 11:26 am
Само, ако е несектантско, да препоръчам на Админите, да поразчистят потребителите. Пълно е със зеленяци и говеда, които изнасят инфо от тук, колкото и да е маловажно. А обратната реакция в последните месеци е никаква, ние нямаме нито един във форума на говедата.
А имаме доста, но какво да се чете там? Те са във вихъра си.
Временно мнение. Има съмнения за различни потребители, но няма ясни индикации, че са говеда.
Не в тази тема е мястото да се разискват подобни неща.
Не в тази тема е мястото да се разискват подобни неща.
ABSOLUTUM DOMINUM 1948
Извинявам се, не знаех.А където е мястото да се коментира, моля да ми се каже.
Е то и преди да почнат да бият, пак никой непостваше от там нищо.

Е то и преди да почнат да бият, пак никой непостваше от там нищо.
Тракера постваше почти всяка седмица от там цели романи. Просто не си видял. Сега явно и той няма желание.